2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Kadın meclisinden çocuklara oyuncak

KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ’NDEN ÇOCUKLARA OYUNCAK

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri kendi yaptıkları oyuncakları ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere Sevgi Eli'ne teslim etti.

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri Halk Eğitim Müdürlüğü eğitmenleri tarafından verilen oyuncak yapım kursunu tamamlarken, kursta yapılan oyuncaklar ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırması için Sevgi Eli'ne teslim etti. Kent Konseyi'nde bir araya gelen Kent Konseyi Başkanı ve Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci, Kadın Meclisi Başkanı Ayşe Gökşin, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüdaverdi Otaklı, Halk Eğitim Müdürü Yılmaz Gürses ve Sevgi Eli sorumlusu Selma Yıldız toplanan oyuncakları inceledi.

Kent Konseyi Kadın Meclisi, Sevgi Eli ve Halk Eğitim Müdürlüğü arasında oluşturulan işbirliğinin daha da ileri noktalara taşınabileceğini belirten Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, "Özellikle bireysel yeteneklerin geliştirilmesinde eğitim ve kurs çalışmaları yaptık. Halk Eğitim Müdürlüğü eğitmen ihtiyacını karşılarken, Denizli Belediyesi ve Kent Konseyi olarak bu çalışmalarda lojistik destekte bulunduk. Mekan, araç ve malzeme gibi ihtiyaçları karşılarken tek bir amacımız vardı o da, bu kentte yaşayan insanların yeteneklerinin gün yüzüne çıkarmak" dedi.

Kadın Meclisi Başkanı Ayşe Gökşin de oyuncak yapım kursunun çıkış noktasının oyuncak alamayan çocuklara oyuncak edindirmek olduğunu belirterek, "Büyük bir sevgi ile üretilen bu oyuncaklar biliyoruz ki çocukların yüzlerini güldürecek. Hayal güçlerini geliştirecek ve belki de yaşamlarını şekillendirecek. Bu oyuncakları Sevgi Eli'ne teslim ediyoruz. Çünkü biliyoruz ki bu oyuncaklar doğru adreslere Sevgi Eli'nce ulaştırılacak" diye konuştu.

Projeye katılım gösteren herkesi kutlayan Ayşen Zeybekci ise oyuncağı olmayan çocukların bu oyuncakları aldıklarında çok sevineceklerini belirterek, "Sevgi Eli olarak özellikle köylere giderken oyuncak eksikliği yaşıyorduk. Bu oyuncaklar, o eksikliği biraz olsun kapatacak" ifadelerini kullandı.

KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ’NDEN ÇOCUKLARA OYUNCAK
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2010 Pazartesi 17:31:00
Güncelleme :24 Mayıs 2010 Pazartesi 19:25:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?