3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Kadın meclisine yeni başkan

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Genel Kurulu'nda yapılan seçimlerde Ayşe Gökşin başkanlığa seçildi.

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, meclis salonunda genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Kadın Meclisi eski başkanı Ayten Bahtiyar başkanlığında toplanan meclis, gündemde yer alan 10 maddeyi görüştü.

Eski Başkan Bahtiyar, meclisin görev süresi içinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken, komisyon sözcüleri de komisyonlarında yapılan faaliyetleri meclis üyelerine aktardı. Kurulda, yürütme kurulu üyeleri, komisyon sözcüleri ve meclis eski başkanı Bahtiyar'a plaket verildi. Plaket törenin ardından seçimlere geçildi.

Ayşe Gökşin ve Ayşe Doğan'ın başkan, Nazife Doğan, Günay Kahraman, Ayşe Türk, Ayşe Öge ve Handan Çevik'in de yürütme kurulu üyesi adayı olduğu seçimler sonucunda, Ayşe Gökşin yeni dönemde meclis başkanlığına seçilirken, Nazife Doğan, Günay Kahraman, Ayşe Türk ve Ayşe Öge yürütme kurulu üyeliğine seçildi.

Başkanlığa seçilen Ayşe Gökşin, kadın meclisinde bayrağı devir aldığını belirterek, "Yeni dönemde çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Önceki dönemdeki arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu bayrağı en iyi şekilde temsil edip bizden sonrakilere devir edebilirsek başarımızı göstermiş oluruz." dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 10:15:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?