5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Kalite belgeli muayenehane

Denizli'de, TSE Kalite Uzmanı ve Denetçisi Diş Hekimi Okan İlhan, muayenehanesine ISO 9001:2000 Kalite Yönetimi Belgesi aldı. İlhan'ın muayenehanesi bu özelliğiyle Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyor. 

6 aydan bu yana muayenehanesinde kalite çalışmalarını sürdüren Diş Hekimi Okan İlhan, TSE uzmanları tarafından yapılan son denetlemelerden de başarıyla çıktı. 

İlhan, böylelikle Türkiye'de ilk kez muayenehanesine ISO 9001:2000 Kalite Yönetimi Belgesi alan diş hekimi oldu. 

Diş Hekim İlhan, belgesini TSE Denizli Bölge Müdürlüğü'nde yapılan törende, Bölge Müdürü Ahmet Arıkan'dan aldı. Belgeyi alan kuruluşların kaliteyi yakalamış kuruluşlar olduğunu söyleyen Arıkan, "TSE olarak kaliteye önem veren bir kuruluşuz. Dünya standartlarına göre belgelendirme yapıyoruz. Kuruluşları en iyi şekilde denetleyerek, tetkik ederek kuruluşlarımızın daha iyi olmasını ve insanımıza daha iyi hizmet vermesini sağlamaya çalışıyoruz. Belgelendirme yaptığımız kuruluşlar en iyi şekilde kaliteyi yakalamış, belgemizi ve TSE logosunu en iyi şekilde taşıyan kuruluşlardır" dedi. 

Diş Hekimi İlhan ise, ISO 9001:2000 Kalite Yönetimi Belgesi alınmasının kendisine mutluluk verdiğini belirterek, "Çalışmalara başlarken öncelikle standardın şartlarından biri olan kalite politikasını ve kalite hedeflerini tanımladık. Kalite politikasını hasta odaklı, ağrısız, ilgili, güler yüzlü, tıptaki son gelişmelere uygun, kalite yönetim sistemi şartlarına uyan ve sürekli iyileştiren, ağız ve diş sağlığı hizmeti sunmak olarak TSE'ye ve ilgili taraflara açıkladıktan sonra kalite politikasına bağlı kalarak kalite hedeflerini belirledik. Yaptığımız çalışmalar sonucunda Kalite Belgesi'ni almaktan çok mutluyum" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2006 Pazar 12:44:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Fatma Pamuk IP: 85.105.140.xxx Tarih : 26.12.2006 15:17:48
Özel muayenehanelerin kalite belgesi alması Türkiye de bu işlerin ne kadar kaliteli yürütüldüğünün bir göstergesidir.Yapmış oldukları bu çalışmalardan dolayı Okan Beyi tebrik eder başarılarının devamını dilerim. Tüm Hekimlere örnek olması dileğiyle....