3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Kameraya yakalanan hırsıza dayak

Denizli’de cep telefonu bayiinden para çalarken güvenlik kamerasına yakalanan hırsızlık zanlısı, dükkanda çalışan görevliden dayak yedi.

Edinilen bilgiye göre, Denizli Santral Garajı çıkışındaki Çoban İletişim cep telefonu bayiine gelen N.K. adlı şahıs, bir süre önce tamiri için verdiği telefonunu istedi.

Satış temsilcisi Durmuş Çetin, şahsın cep telefonunu almaya gidince N.K. kasadaki 40 milyonu alarak cebine koydu. Yan taraftaki dükkanda güvenlik kamerasını izleyen dükkan sahibi Turgay Çoban, durumu fark ederek Çetin’e şahsı oyalamasını söyledi. Kapıdan dışarı çıkmak üzereyken karşısında personeli gören N.K, tekrar içeri girerek oturmaya başladı.

Bu sırada diğer çalışanlar da içeri gelerek N.K.’ya güvenlik kamerasını gösterip parayı çalarken görüntülendiğini bildirdi. Bu sırada çıkan tartışmada Çetin, N.K’ya vurmaya başladı. Şahsın yumruk yemesi de aynı kamera tarafından görüntülendi. Dükkanda bir süre bekletilen N.K, daha sonra gelen polis ekipleri tarafından karakola götürüldü.

Şahsın, tamir olan cep telefonu için dükkana geldiğini belirten Durmuş Çetin, "Telefonunu getirmek için dükkandan ayrıldığımda, kasadan 40 milyon lirayı çaldığını tespit ettik. Hemen dükkana dönüp şahsı oyalamaya başladım ve daha sonra polise teslim ettik. Şahsı bekletirken kendimi tutamayarak saldırdım" dedi. Dükkan sahibi Turgay Çoban ise, şahsı güvenlik kamerasıyla tespit ettikten sonra dükkandan ayrılmasına izin vermediklerini ve polise teslim ettiklerini söyledi.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, dükkan sahibi, şahıstan davacı olmadığını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2005 Pazartesi 16:55:18
Güncelleme :12 Nisan 2005 Salı 14:50:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?