7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Kan bağışı yapanlara plaket

KAN BAĞIŞI YAPANLARA PLAKET

Dünya Kan Bağışçıları Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, düzenli kan bağışı yapanlara plaket verildi.

Kelleci Kardeşler Restoran'da düzenlenen etkinliğe Vali Yavuz Erkmen, Belediye Başkanı Osman Zolan, Başsavcı Kazım Arapoğlu, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, daire müdürleri, gönüllü kan bağışçıları, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Denizli Belediye başkanı Osman Zolan, Kızılay'a katkı sağlayan herkese teşekkür ederek, kan bağışının önemine değinerek, kanın para ile satın alınamadığını bu nedenle kan bağışçılarının insan hayatında önemli bir yer edindiğini söyledi.

Vali Yavuz Erkmen ise, herkesin Kızılay'a destek verdiğini söyleyerek, "Kızılay her türlü afet ortamında yardıma koşuyor. Yemek, yatacak yer gibi ihtiyaçları karşılıyor. Yurtdışında afete uğramış insanlara sahip çıkıyor. Oralarda Türkiye'yi temsil ediyor, bayrağımızı oralara götürüyor, Türk insanının yardımseverliliğini orada temsil ediyor. Özellikle kan bağışında bulunan gönüllülerimize teşekkür ediyorum. Bir canı kurtarmanın değeri hiçbir şeyle ölçülemez" dedi.

Konuşmaların ardından, Kızılay Denizli Şube Başkanı Habib Yıldız tarafından Vali Yavuz Erkmen'e Kızılay'a verdiği desteklerden dolayı plaket verdi. Törende diğer protokol üyeleri ile uzun süredir Kızılay'a kan veren gönüllü kan bağışçılarına da plaket ve madalya verildi.

Törende ayrıca, Kızılay ve kan bağışının önemi hakkında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere de bisiklet hediye edildi.

KAN BAĞIŞI YAPANLARA PLAKET
İHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2011 Salı 15:16:04
Güncelleme :14 Haziran 2011 Salı 19:22:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?