19
Nisan
2024
Cuma
DENİZLİ

Kan donduran cinayet

Denizli’de bir kişi, 5 yıl önce boşandığı eşine ilgi gösterdiğini iddia ettiği kişinin evine balkondan girerek önce öldürdü, daha sonra cinsel organını keserek ağzına koydu.

Olay gece 23:30 sıralarında Karaman Mahallesi’nde meydana geldi. 5 yıl önce boşandığı eşine ilgi gösterdiğini iddia ettiği Salim Yalçı’nın (41) evine giden İ.Ç. (40), 4.kattaki eve balkondan tırmanarak girdi. Balkon kapısının camını kırarak içeri giren İ.Ç., Salim Yalçı’nın evde imam nikahlı şekilde yaşadığı şahsı bıçakladı. Kadın evden kaçmayı başarırken, İ.Ç. elindeki bıçakla Salim Yalçı’yı defalarca bıçakladı. Aldığı bıçak darbelerinin ardından hayatını kaybeden Salim Yalçı’nın cinsel organını da kesen şahıs, organı Salim Yalçı’nın ağzına koydu. Bu sırada komşuların haber vermesiyle olay yerine gelen polis ekipleri İ.Ç.’yi kaçmadan suç aletiyle birlikte yakaladı. İ.Ç. polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevkedildi. Olay yeri inceleme ekipleri evde incelemelerde bulunurken, evin içinde büyük bir kavganın yaşandığı ve Salim Yalçı’nın aldığı bıçak darbeleriyle hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis ekipleri evin sokakta da incelemelerde bulunurken, Salim Yalçı’nın evin önünde duran aracın lastiklerinin kesildiği görüldü. Polis ekipleri araçta da incelemelerde bulunurken, Salim Yalçı’nın cenazesi savcının yaptığı işlemlerin ardından otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. İ.Ç.’nin bir süredir cezaevinde olduğu ve denetimli serbestlikle dışarı çıktığı öğrenildi. 

iha
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2013 Cuma 12:02:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?