3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Kanal değil çöplük

Denizli Belediyesi Su ve Kanal İşleri Müdürlüğü ekipleri 3 kilometrelik Kuruçay Derivasyon ve Taşkın Koruma Kanalı’nı bakıma aldı.

Denizli Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Denizli’yi sel sularından koruması için yapılan ancak vatandaşların çöplük gibi kullanıldığı kanalı temizleme çalışmalarının bir haftadır sürdüğü kaydedildi.

İçinden her türlü atığın çıktığı kanaldan bugüne kadar 10 kamyon çöp ve taş çıktığı belirtilirken, belediye yetkilileri kanalın temiz tutulması konusunda vatandaşların duyarlı davranmasını istedi. Çöplerin atılacak yerlerin kanal olmadığını belirten yetkililer, vatandaşlara evlerinden çıkardığı atıkları kanala atmamaları uyarısında bulundu.

Kanal boyunca çöp için konulmuş çok sayıda konteynır olduğunu belirten Denizli Belediyesi Su ve Kanal İşleri Müdürlüğü yetkilileri, "Vatandaşlarımız duyarlı davranarak, çöplerini kanal yerine çöp konteynırına koyarsa hem kanal temiz kalır, hem de mahalle halkı meydana gelebilecek pis kokulardan da kurtulmuş olur" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2005 Perşembe 13:23:20
Güncelleme :15 Nisan 2005 Cuma 16:42:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?