3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Karadeniz rüzgarı esti

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneğinin 6. kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında hafta sonunda Gümüşler Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda hayranlarıyla buluşan ünlü sanatçı Volkan Konak kendisini dinleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneğinin 6. kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde, Volkan Konak hayranları salonu tamamen doldurdu. Konserde birbirinden güzel eserlerini seslendiren Volkan Konak, hayranlarına gecenin geç saatlerine kadar unutamayacakları anlar yaşattı.

Zaman zaman izleyicilerin de eşlik ettiği şarkıları söylerken duygusal anlar da yaşayan Volkan Konak, şarkılarının arasında şiirler okuyarak dinleyicilere duygulu anlar yaşattı. Konserin sonunda Volkan Konak'a Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Turgut Orhan tarafından çiçek verdi.

Kolbastı ve horon ekibinin de yer aldığı konserde Volkan Konak, önümüzdeki yılda Pamukkale Üniversitesi'nde bahar şenlikleri kapsamında sahne alacağını belirtti. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği Basın Sözcüsü İlker Yetimoğlu konsere katılan Karadenizli hemşerilerine ve tüm Denizli halkına teşekkür ederken, bu yıl etkinlikler kapsamında, Karadeniz gecelerinin de düzenleneceğini söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2009 Salı 16:31:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?