3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Karne çilesi sona erdi

SSK hastanelerinin Sağlık Bakanlığı’na bağlanarak, sağlık hizmetlerinin tek elden yürütülmesinin başlamasının ardından yaşanan karne sıkıntısı ve yeni karne alım kuyruğu Denizli’de sona erdi.

SSK İl Müdürü Ayhan Dorum’un SSK Sağlık Karnesi sahiplerinin eczanelerde ilaç alma sıkıntısını sona erdirmek için başlattığı çalışmalar meyvesini verdi.

Şikayetleri bizzat kendi dinleyen ve çözüm bulan SSK İl Müdürü Ayhan Dorum, yeni başlattığı bir uygulama ile karnelerinde provizyon olup olmadığını kontrol ettirmek isteyen karne sahiplerine bir uyarıda bulunarak, "Sağlık karnesi sahipleri müdürlüğümüze gelerek provizyon var mı diye sıkıntı çekmesinler. Evlerinde, işyerlerinde ve internet kafelerde www.ssk.gov.tr adresinden provizyon görüp görmediğini kontrol edebilirler. Denizli SSK’da karne kuyruğu yok, sona erdi. Karnelerinin elle yazılması veya bilgisayar çıktısı ile yazılması önemli değil. 1998 yılı öncesi verilmiş karnelerin bazısı provizyon vermeyebilir, onlarda gelsinler hemen problemi çözelim. Yeter ki vatandaşımız sıkıntı çekmesin" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2005 Perşembe 16:05:48
Güncelleme :10 Mart 2005 Perşembe 16:08:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?