3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Karne hediyesi belediyeden

ÖĞRENCİLERİN KARNE HEDİYESİ BELEDİYEDEN

Denizli Belediyesi, belediye sınırları ve mücavir alan içinde kalan tüm ilköğretim okullarında öğrencilere kitap ve tişört dağıttı.

Denizli Belediyesi 140 okuldaki 43 bin öğrenciye karne hediyesi dağıttı. Denizli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, ilköğretim 1, 2, 3, 4, ve 5. sınıf öğrencilerinin yaz tatilindeki boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri için çalışma yaparken, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine de tişört hazırlattı.

Denizli Ticaret Borsası İlköğretim Okulu ve Yardımsevenler İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törende Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, kitap ve tişört dağıtımına katılarak çocukların sevincine ortak oldu.

Törende konuşan Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, okullar açılırken okula yeni başlayan öğrencilere önlük dağıttıklarını belirterek,"Eğitim yılı içinde bir çok desteğimiz oldu. Şimdi de tatil boyunca çocuklarımızın faydalanacağı kitap hazırladık. 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimize de tişört yaptırdık" dedi.

Dağıtımların 140 okuldaki 43 bin öğrenciyi kapsadığı ve hafta başlangıcında öğrencilere ulaştırıldığı bildirildi.

ÖĞRENCİLERİN KARNE HEDİYESİ BELEDİYEDEN
İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2010 Çarşamba 14:25:05
Güncelleme :16 Haziran 2010 Çarşamba 16:39:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?