2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Kasiyerine taciz iddiası tutuklattı

Denizli'nin  Honaz İlçesi'ne bağlı Kaklık Beldesi'ndeki bir ekmek fırınında kasiyer olarak çalışan 16 yaşındaki H.E.'ye cinsel tacizde bulunan işyeri sahibi 30 yaşındaki Ş.E. tutuklandı.


Kaklık Beldesi'ndeki taciz olayı H.E.'nin babası A.E.'nin jandarmaya başvurmasıyla ortaya çıktı. A.E., geçen perşembe günü Honaz Jandarma Komutanlığı'na giderek kızı H.E.'nin kasiyer olarak çalıştığı fırında, tacize uğradığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, fırın sahibi Ş.E.'yi gözaltına aldı.


Kasiyer H.E. ifadesinde, patronu Ş.E.'nin odasına çay getirmesini istediğini, çayı verdikten sonra odanın kapısını kilitleyerek, “Sen çok açık giyiniyorsun, sana pazardan kıyafet alalım” deyip sarıldığını, bu sırada elini tişörtünden içeri sokup, göğüslerini ellediğini iddia etti. H.E. taciz sırasında bağırarak yardım istediğini de belirtip, patronunu itip, yere düşünce kilitli kapıyı açarak odadan çıkıp evine gittiğini söyledi. Küçük yaşta kıza cinsel taciz suçlamasıyla gözaltına alınan ve suçlamayı kabul etmeyen Ş.E., sevk edildiği adliyede tutuklandı. Ş.E., Kocabaş D Tipi Cezaevi'ne konuldu.

Milliyet
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2008 Pazartesi 15:44:49
Güncelleme :28 Temmuz 2008 Pazartesi 15:47:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?