3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Kavaf, şehit aileleriyle iftar yaptı

BAKAN KAVAF, ŞEHİT AİLELERİYLE İFTAR YAPTI

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Denizli Valiliği'nin düzenlediği iftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Denizli Polisevi'nde düzenlenen yemeğe Bakan Kavaf'ın yanı sıra Vali Yavuz Erkmen, Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, Denizli Emniyet Müdürü Atilla Çınar ve çok sayıda şehit yakınıyla gazi katıldı.

İftarın ardından konuşan Vali Yavuz Erkmen, şehit yakınlarının bu ülkenin her insanına emanet olduğunu, devletin de tüm olanaklarıyla şehit yakınlarına ve gazilere yardım etmeyi sürdüreceğini söyledi. Daha sonra kürsüye gelen Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf ise, şehit yakınlarıyla ve gazilerle kendilerini bir araya getiren Vali Yavuz Erkmen'e teşekkür ederek başladığı konuşmasında, şehitleri sadece iftar sofrasında değil, her zaman hatırladıkların söyledi. Şehitlerin devlete bırakılmış emanetler olduğunu

belirten Kavaf, "Biz her zaman saygıyla anarız şehitlerimizi. Bize emanetlerinin de başımızın üstünde yeri vardır. Ben milli şairimiz Mehmet Akif'in bir dizesiyle seslenmek istiyorum. Şehitlerimizi en güzel anlatan ifadenin bu dize olduğuna inanırım her zaman. 'Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor. Bir hilal uğruna Ya Rab ne güneşler batıyor'" diye konuştu.

Öte yandan, iftar öncesi Akköy ilçesini ziyaret eden Bakan Kavaf, burada vatandaşların sorunlarını dinledi.

BAKAN KAVAF, ŞEHİT AİLELERİYLE İFTAR YAPTI
BAKAN KAVAF, ŞEHİT AİLELERİYLE İFTAR YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2010 Perşembe 22:08:01
Güncelleme :27 Ağustos 2010 Cuma 10:16:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?