2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Kayıhan, Denizlispor'un başında

Denizlispor'un yeni teknik direktörü Ümit Kayıhan, bugün düzenlenen imza töreninin ardından Yeşil-siyahlı takımın başında ilk idmanına çıktı.


Fortis Türkiye Kupası C Grubu'nda deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan Denizlispor, bu maçın hazırlıklarına yeni teknik direktörü Ümit Kayıhan nezaretinde Haluk Ulusoy Tesisleri'nde başladı. Antrenmana sakatlığı bulunan Emin katılmazken, Fatih ve Güray ise takımdan ayrı çalıştı. Antrenman öncesi yardımcılarıyla birlikte futbolcularla tanışan ve kısa bir toplantı yapan Teknik Direktör Ümit Kayıhan, antrenmanda oyuncularla yakından ilgilendi. Genel Menajer Özhan Çetin'in de izlediği antrenmanda oyuncular gruplar halinde top çalışması yaparken, kaleciler takımdan ayrı bir çalışma yaptı.


Kaleci Cenk Gönen, teknik direktör Ümit Kayıhan ile ilk defa çalışmaya başladıklarını belirterek,"İnşallah Kayserispor galibiyeti üzerine kendisi de başarılı olacaktır. Ümit Kayıhan ile çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.


Fortis Türkiye Kupası'ndaki ilk maçlarında Manisaspor ile berabere kaldıklarını hatırlatan kaleci Cenk, "Manisaspor maçında kaybettiğimiz 2 puanı Konyaspor maçında telafi etmek istiyoruz. İnşallah bu maçı kazanıp çeyrek finale kalmayı hedefliyoruz. Ancak bizim için hafta sonu ligde oynayacağımız Kocaelispor maçı daha önemli. Ligde her maçımız final niteliğinde. Kocaelispor maçından puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz" dedi.

Yeşil-siyahlı futbolcu İzzet ise, yeni teknik direktörün kendisi için de yeni bir şans olduğunu belirterek, "Yarın yapacağımız son idmanın ardından Konya'ya gideceğiz. Konyaspor maçından galip ayrılmak istiyoruz. Kocaelispor maçı öncesi alacağımız bir galibiyetle moral bulmak istiyoruz. Konyaspor ve Kocaelispor maçlarından galibiyet bekliyoruz. Kocaelispor maçı kolay olmayacak, çünkü onların da puana ihtiyacı var" diye konuştu. Yeşil-siyahlı ekip, yarın yapacağı son idmanın ardından karayoluyla Konya'ya gidecek.

iha
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2008 Pazartesi 18:24:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?