2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Kayserispor eli boş döndü

Denizlispor, ligin güçlü ekiplerinden Kayserispor'u 1-0 mağlup ederek 3 haftalık galibiyet hasretine son verdi.


Sivasspor maçından sonra teknik direktör Ali Yalçın'ın istifa etmesinin ardından bir haftadır alt yapı hocaları, menajer ve kondisyoner nezaretinde çalışan Denizlispor, ortaya koyduğu iyi futbolla güçlü Kayserispor'u tek golle mağlup etmeyi başardı. Roberts'in 45. dakikada attığı golle galip gelen Denizlispor, puanını 11'e çıkarırken, maç sonrası saha içinde ve soyunma odasında galibiyet coşkusu yaşandı. Teknik direktörlüğe getirilen Ümit Kayıhan'ın da tribünden izlediği karşılaşmada üstün bir oyun sergileyen yeşil-siyahlılar, bu sezon kendi evinde oynadığı 5 maçtan 3. galibiyetini almayı başardı.


Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, özellikle maçın ilk yarısında kötü oynadıklarını belirterek, "İkinci yarıda oyunu biraz kontrol eder gibi olduk. Yaptığımız değişikliklerle maçı kazanmak istedik ancak bunu başaramadık. Bu bizim için hesapta olmayan ve beklenmeyen bir yenilgi oldu. Denizlispor'a bundan sonraki maçlarda başarılar diliyor, tebrik ediyorum" dedi. Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, kendileri için zor bir maç olduğunu belirterek, "Kayserispor ligin güçlü takımlardan birisi. Ama biz de gücümüzü biliyorduk ancak bunu ortaya çıkaramıyorduk.Son haftalarda başarısız sonuçlar aldık ve hocamız ayrıldı. Ancak futbolcularla el birliği yaptık. Bir hafta hocasız gibi çalışmış görünsek de el birliği yapıp karar verdik. Oyuncularımız maçta yüreklerini ortaya koydu. Onların kapasitesi daha da fazla. Bu transferleri ben yaptım, bu oyunculara inanarak ben getirdim. Hepsine yürekten inanıyorum. Bazen düşüşler olabilir çünkü genç bir takım olduk. Bundan sonra Denizlispor'un çıkışı başlayacak.
Ümit Kayıhan ile anlaştık. Ümit Kayıhan hocamız hazırda bir takımla çalışacak. Bizi seven, kucaklayan bir isimle anlaştık. Onunla birlikte daha iyi yerlere geleceğiz. Oyuncularımıza inancımız zaferi getirdi. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.


Denizlisporlu futbolcu Caner Celep, maçı kazanmak için sahaya çıktıklarını belirterek, "Çok inançlıydık. Sahada çok iyi mücadele ettik. Ligin güçlü takımlarından biri olan Kayserispor'dan daha iyi mücadele ettik. Galibiyeti hakettiğimize inanıyorum. Bu galibiyetle son haftalardaki kötü gidişe son verdik ve çıkışa geçtik. Kocaelispor maçından da galibiyet hedefliyoruz. Denizlispor geçen yıl olduğu gibi bu yıl da üst sıralarda yer alır" dedi.


Denizlisporlu kaleci Cenk Gönen de, galibiyeti hakettiklerini belirterek, Kocaelispor deplasmanından da galibiyet için oynayacaklarını söyledi.
Kayserispor'un kalecisi Souleymanou Hamidou, deplasmandaki maçı kazanmak için sahaya çıktıklarını belirterek, "Ancak istediğimiz olmadı. Üzüntülüyüz. Futbolda herşey var. Bugün kaybettik ama yarın kazanırız. Denizlispor'u tebrik ediyorum" dedi. Kayserispor Menajeri Süleyman Hurma, maçta kulübeden her çıktıklarında kendilerine küfür edildiğini belirterek, "Polis, hakem görevini yapmayacak biz küfür yiyeceğiz. Biz bir şey dedik mi dışarı çık diyorlar. Türkiye'nin düzeni böyle. Denizlispor çok istekli ve arzulu oynadılar ve kazandılar. Kendilerini tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2008 Pazar 18:54:11
Güncelleme :10 Kasım 2008 Pazartesi 08:59:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?