2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Kazanmaktan başka çaremiz yok

DENİZLİSPOR GALİBİYETTEN BAŞKA BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYOR

Denizlispor, Pazar günü kendi evinde oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını günde tek idmanla sürdüyor.

Turkcell Süper Lig'de kalma umutları hemen hemen tükenen Yeşil-siyahlılar, Eskişehirspor karşısında galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. 18 puanla 17. sırada bulunan ve şu ana kadar ligde Ankaraspor maçları dışında sadece 2 galibiyeti bulunan Denizlispor, 10 sezondur bulunduğu Süper Lig'de en kötü sezonunu yaşıyor. Ligde kalabilmesi için geride kalan 6 haftada puan kaybetmemesi gereken Yeşil-siyahlı ekipte, teknik heyet ve futbolcular matematiksel olarak şans devam ettiği sürece mücadeleyi sürdüreceklerini söylediler.

Geride kalan 6 maçın 4'ünü kendi sahasında oynayacak olan Denizlispor, sadece Antalyaspor ve Trabzonspor deplasmanlarına gidecek. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren Yeşil-siyahlılarda sakatlığı bulunan Braga'nın oynayıp oynamayacağının maç günü belli olacağı öğrenildi. Yarın yapacağı son antrenmanın ardından kampa girecek olan Denizlispor'da teknik direktör Hakan Kutlu son haftalarda beklemedikleri puan kayıpları sebebiyle işlerinin iyice zorlaştığını ancak

mücadeleye devam edeceklerini söyledi. Bundan sonraki maçların hepsini kazanmak zorunda olduklarını belirten Hakan Kutlu, "Geri dönülmez bir yola girdik. Matematiksel olarak hala şansımız var ve biz bunu zor da olsa başarmak istiyoruz. Bundan sonra yaşayacağımız puan kaybı bizi ligden düşürür. Bunun bilincindeyiz. Eskişehirspor maçını kazanmaktan başka çaremiz yok. Bu maçta taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

Öte yandan, Denizlispor yönetimi Eskişehirspor maçı bilet fiyatlarını kale arkası 5 TL, maraton tribün 10 TL, kapalı tribünü de 20 TL olarak açıkladı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2010 Perşembe 11:55:05
Güncelleme :8 Nisan 2010 Perşembe 13:48:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?