3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Kent Konseyi Kadın Meclisi'nden konser

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Türk Sanat Müziği Korosu ve Tiyatro Grubu, Mehmet Akif Ersoy Çok Amaçlı Konferans Salonu'nda gerçekleştirdikleri, konser ve oyunla mahalle sakinlerine farklı bir gün yaşattı.

İlk kez bir etkinliğin yapıldığı Mehmet Akif Ersoy Bilgi Evi ve Kurs Merkezi Salonu'nda Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi TSM Korosu birbirinden güzel eserleri seslendirirken tiyatro grubu da 'Kadınlığımla Övünüyorum' adlı oyunu sahneledi.

Yoğun katılıma sahne olan merkezde bu tür etkinliklerin artarak devam edeceği, özellikle kadınlara yönelik farklı kursların da düzenleneceğini belirten Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ayten Bahtiyar, bu bölgede yaşayan kadınların bu kurslara katılmasını istedi.

Önümüzdeki günlerde giyim, el nakışları, kurdele ve tel kırma kurslarının açılacağını dile getiren Bahtiyar, "Bu bir başlangıç. İlk kez burada sizlerle sanatsal bir aktivite için birlikteyiz. İlerleyen günlerde bu tür organizasyonlar artarak devam edecek. Daha da önemlisi bu güzel merkezde farklı kurslar düzenleyerek kadınlarımızın boş vakitlerini değerlendirebilecekleri beceriler kazanmalarını sağlayacağız. İlk etapta Halk Eğitim Müdürlüğü'nün de katkılarıyla giyim, el nakışları, kurdele ve tel kırma kursları açıyoruz. Bu kurslara tüm hanımları davet ediyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2009 Pazartesi 18:26:37
Güncelleme :20 Nisan 2009 Pazartesi 18:39:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?