2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Kentgaz'da hedef; 71 bin abone

Denizli'de 3 yıldır yatırımlarına devam eden Kentgaz Denizli Doğalgaz Dağıtım A.Ş., yaşanan ekonomik krize rağmen yatırımlarını sürdürüyor.

Kentgaz Genel Müdür Vekili Işık Deniş, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, yapılan çalışmalar ve hedefler ile ilgili bilgi verdi.

Kentgaz'ın küresel mali krizin yaşandığı bu yıl da yatırımlarına devam ettiğini belirten Işık Deniş, 2009 yılı içerisinde Servergazi bölgesinde ana hat yatırımlarını tamamlayacaklarını, daha önceki yıllarda ana hat yatırımlarının tamamlandığı bölgelerde de abone olan binaların servis hattı imalatları ve servis kutusu montajlarını da tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Denizli'de doğal gaz arz güvenliği için şu anda mevcut olan 2 ana şehir giriş istasyonundan çıkan çelik hatları da birbirine bağlamayı planladıklarını ifade eden Deniş, "Kentgaz planladığı yatırımları tamamladığı taktirde Denizli'de 4 milyon dolarlık bir yatırım daha gerçekleştirmiş olacak. Mevcut ekonomik şartlar göz önüne alındığında 2006 yılındnan beri Denizli'ye Kentgaz tarafından 32 milyon dolar yatırım yapılmış olacak" dedi.

Kentgaz'ın yaklaşık 60 bin abone kaydını yaptığını, bunlardan 41 bin dairenin doğal gazı kullandığını ifade eden Işık Deniş, bu yıl sonu hedefinin 71 bin aboneye ulaşmak olduğunu söyledi. Doğalgazın diğer yakıtlara oranla ucuz bir yakıt olmaya devam ettiğini belirten Kentgaz Genel Müdür Vekili Işık Deniş, Denizli'de yaşayan ve evinin önününden doğal gaz geçen tüm vatandaşların doğal gazın ekonomisinden yararlanabilmesi ve doğal gazın konforuna kavuşabilmesi amacıyla yeni bir abonelik kampanyası başlattığını söyledi.

Yaşanan ekonomik krize rağmen başlatılanbu kampanyanın 1 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında geçerli olduğunu ifade eden Işık Deniş, "Bu tarihler arasında abone olacak vatandaşlarımızın 149 dolarlık abone bağlantı bedeli 8 taksite bölünecek" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 14:41:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?