2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Keremcem Denizlileri coşturdu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Denizli'de konser veren ünlü sanatçı Keremcem, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. 

Denizli Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen konsere Denizlililer, büyük ilgi gösterdi. 

Konserin düzenlendiği Delikliçınar Meydanı binlerce kişiyi almayınca, Lise Caddesi de araç trafiğine kapatılarak konseri izlemek için gelen vatandaşlar, tarafından doldu. Keremcem'i sabırsızlıkla bekleyen yüzlerce genç, sanatçının sahneye çıkmasıyla coşmaya başladı. Keremcem, konserde seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarıyla Denizlilileri coşturdu. 

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden konserde, vatandaşlar şarkılara eşlik ederek sanatçıya sevgi gösterisinde bulundu.

.
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2008 Perşembe 13:57:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MERYEMANA TURGUT IP: 78.172.39.xxx Tarih : 24.04.2008 22:07:37

İLK ÖNCE BAŞKANIMIZ NİHAT ZEYBEKCİYE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SÖZÜN DURAN KİŞİ OLARAK ONA ŞÜKRAN DUYUYORUM AYAKTA ALKIŞLANCAK KİŞİ HER ZAMAN GÖNLÜMÜZDE KEREMCEM İ GETİRMEKLE DENİZLİMİZ İÇİN 23 NİSAN ŞENLİĞine renk kattı keremcem bizleri belediyenin üst katından çok görmemiş olsada ama parçaları harikaydı ÇOK TEŞEKKÜRLER BAŞKANIM