5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Kerim'in sınıfında gözyaşı vardı

Denizli'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 10 yaşındaki Kerim Yiğit'in sınıf arkadaşları, öğretmenlerinden öğrendikleri haber üzerine arkadaşları için saatlerce gözyaşı döktü. 

Denizli-Aydın Karayolu Bakırlı Kavşağı'nda dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, Dursun Ali Yiğit'in kullandığı 20 PD 964 plakalı motosiklete, Ali Aslan idaresindeki 09 PA 657 plakalı kamyonun çarpması sonucu, motosiklette bulunan Dursun Ali Yiğit ve 10 yaşındaki oğlu Kerim Yiğit hayatını kaybetti. Baba Dursun Ali Yiğit'in başka bir semte taşınması sebebiyle dün çocukları Kerim ve Kenan'ın okuldan kayıtlarını aldığı ve başka bir okula kaydettiği, Dursun Ali Yiğit'in kayıt işleminin ardından Kerim'i alarak eve döndüğü sırada kaza yaptıkları öğrenildi. 

Dün, Kerim Yiğit'in arkadaşları ve öğretmenleriyle vedalaştığı okulda bugün gözyaşı vardı. Başka okula kaydı yapılan ve dün vedalaştıkları Kerim'in ölüm haberini öğretmenlerinden alan Hacı Leman Oto İlköğretim Okulu 5-B sınıfı öğrencileri gözyaşlarını tutamadı. Kerim'in sırasını çiçeklerle süsleyen arkadaşları uzun süre ağlarken, bazıları da sıraları yumrukladı. Öğretmenleri, Kerim'in derslerinde çok başarılı ve sosyal aktivitelere katılan bir öğrenci olduğunu ifade ederek, başka bir mahalleye taşınmalarından dolayı öğrencisinin kaydının kaza geçirdiği gün okulundan alınarak başka bir okula nakledildiğini söyledi.
iha
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2006 Çarşamba 13:46:44
Güncelleme :28 Eylül 2006 Perşembe 10:52:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?