2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Kilit operasyonu zanlıları adliyede

DENİZLİ'DE KİLİT OPERASYONU

Denizli'de, hırsızlık olaylarına karşı düzenlenen Kilit operasyonunda gözaltına alınan 21 kişiden 15'i mahkemeye sevk edildi.

Denizli genelinde bu yıl içerisinde özellikle evden hırsızlık olayları ile ilgili olarak, il merkezinde faaliyet gösteren ve örgütlü olarak hırsızlık suçu işleyen bir grubun varlığının tespit edilmesi üzerine polis çalışma başlattı. Çalınan malların ele geçirilmesi ve zanlıların yakalanması amacıyla 29 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgütü yönetmek, örgüte üye olmak, örgüt faaliyeti çerçevesinde hırsızlık, dolandırıcılık, yağma ve suç eşyalarını satın almak suçlarına yönelik düzenlenen Kilit operasyonunda gözaltına alınan 21 kişiden 6'sı serbest bırakıldı. 15 kişi de adli makamlara sevk edildi. Yapılan açıklamada, suç örgütüne yönelik operasyonlar neticesinde suç örgütü lideri B.Ö., örgüt yöneticileri H.K. ve H.C. ile örgüt üyeleri K.K., M.H., M.A.A., M.D., N.K. ve H.K. isimli şüphelilerin halen cezaevinde oldukları belirtildi.

Operasyon neticesinde çalıntı olduğu tespit edilen elektronik malzemeler, silah ve cep telefonu gibi çok sayıda malzemeye el konuldu.

DENİZLİ'DE KİLİT OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2010 Cuma 15:16:05
Güncelleme :29 Mayıs 2010 Cumartesi 18:42:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?