7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Kırıkhanspor mesaisi başladı

SPOR TOTO 3. LİG

Denizli Belediyespor, haftasonu karşılaşacağı Kırıkhanspor maçının hazırlıklarına bugün başladı.

Spor Toto 3.lig 3.grupta zirve iddiasını sürdüren Denizli Belediyespor, 20.hafta maçında karşılaşacağı Kırıkhanspor maçı için çalışmalarını başlattı.

Teknik Direktör Hasan Şermet nezaretinde haftanın ilk antrenmanını yapan kırmızı beyazlılar, oldukça moralli gözüktü. Antrenman öncesi futbolcuları ile Keçiörengücü maçını değerlendiren Teknik Direktör Şermet, kötü hava ve saha koşullarına rağmen gösterdikleri performanstan dolayı futbolcularını kutladı.

90 dakika boyunca maça asılan bir takım görüntüsü çizdiklerini belirten Şermet, " Rakip kadar hiç alışık olmadığımız sentetik saha ve iklim şartları ile de mücadele ettik. Futboolcularım ellerinden geleni yaptı. İki haftadır berabere kalıyoruz. Kırıkhanspor maçını kazanıp, ikinci yarının ilk galibiyeti ile tanışmak istiyoruz. 3 puanın bizi ne kadar rahatlatacağının bilincindeyiz" dedi. Kırmızı beyazlılarda, kasıklarındaki ağrıları nedeniyle Keçiörengücü maçı kadrosundan çıkarılan Hüseyin Ateş, Yasin Gurbet ve Şahin Şafakoğlu'nun Kırıkhanspor maçına yetiştirilmesine çalışılıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2011 Salı 16:49:02
Güncelleme :1 Şubat 2011 Salı 17:45:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?