3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

'Kişisel Pul' hizmeti başladı

Denizli Posta Telefon Telgraf (PTT) Başmüdürlüğü tarafından, Kişisel Pul Projesi'ne başlandı.

Kişisel pulların belli bir olayı anmak, kuruluş yıldönümünü kutlamak, ticari bir ürünün tanıtımını yapmak, doğum günü, mezuniyet töreni ve hatıra amaçlı olabileceğini belirten Denizli PTT Başmüdür Vekili Sadettin Başar, "Bu uygulama kapsamında gerçek ve tüzel kişiler tarafından verilen görsel objeler kabul edilecek ve pul olarak basılıp müşteriye teslim edilecektir" dedi.

Kişisel Pul Projesi'nin 25 Ekim tarihinden itibaren uygulamaya başladığını belirten Başar, "Sipariş edilecek pul tirajının en az 250 adet olacaktır. Kişisel pul hizmetinden faydalanmak isteyenlerin 18 yaşını doldurmuş olmaları zorunludur. Kişisel Pul hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlara başvuru formu veriyoruz.

Formun doldurulmasının ardından, kişisel pulda kullanılması istenen objenin bize getirilmesi gerekiyor ve bu eğer bir fotoğrafsa kalitesinin yüksek olması gerekiyor. 250 ila bin adet arasında kişisel pul bastırmak isteyenlere, pulların her bir adedi için bin 50 YTL ödemesi gerekiyor" dedi.

Denizli PTT Başmüdür Vekili Sadettin Başar, Kişisel Pul Projesi'nden bilgi almak isteyen vatandaşların, PTT şubelerine başvurarak daha geniş bilgi alabileceklerini belirtti.

.
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2005 Perşembe 17:46:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?