8
Mayıs
2024
Çarşamba
DENİZLİ

Kız arkadaşlarına gidebilmek için otobüs çaldılar

Denizli’deki Pamukkale Turizm Şirketi’nde otobüs şoförü olan Savaş Doğan ile muavin İhsan Olgun, çalıştıkları firmaya ait 20 PK 024 plakalı Mercedes marka 403 model yolcu otobüsünü otogardan çalarak İskenderun’da yaşayan kız arkadaşlarını görmeye gitti.

Öğleden sonra kız arkadaşları ile İskenderun’da buluşan iki kafadar, bir kaç saat sonra çaldıkları otobüse binerek Afyonkarahisar’a gitmek üzere yola çıktı. Doğan ve Olgun, Konya’nın Ereğli İlçesi’nde Bölge Trafik Ekipleri’nce Konya- Adana Karayolu Türkmen Köyü yol kavşağında yapılan kontrol sırasında yakayı ele verdi. Polis, şoför ve muavini otobüsten indirerek gözaltına aldı.

Doğan ile Olgun'un sorgularında, “Kız arkadaşlarımız İskenderun’da yaşıyordu. Onları bir an önce görmemiz görekiyordu. İskenderun’a en çabuk şekilde gitmenin tek yolu otobüsü çalmaktı. Üstelik yol paramız da yoktu. Bu nedenle otobüsü çaldık” dedikleri belirtildi. Zanlıların 200 bin YTL değerindeki otobüsü Afyonkarahisar’da bırakıp kaçmayı planladıkları öne sürüldü.



Hürriyet
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2007 Cuma 15:41:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?