3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Kızılcabölük'te asker uğurlama şöleni

DENİZLİ'DE ASKER UĞURLAMASI

Tavas ilçesine bağlı Kızılcabölük beldesindeki asker uğurlama şölenine yüzlerce kişi katıldı.

Kızılcabölük Ahmet Sami Uslu Mesire Alanı'nda, Kızılcabölük Belediyesi asker adayları ve aileleri için yemek verdi. Yemek sonrasında asker uğurlama duası yapıldı. Kızılcabölük ve çevre yerleşim alanlarında yaşayanlara açık olan eğlence ile asker adayları ve şölene katılanlar doyasıya eğlendi.

Eğlence öncesi konuşan Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu; "Büyüklerimizin peygamber ocağı dediği askerlik görevi kutsal bir görevdir. Bu görev inşallah tüm gençlerimize nasip olur. İnşallah gençlerimiz sağ salim gidip görevlerini bir Türk evladına yakışır şekilde tamamlayıp sağ salim evlerine döneceklerdir. Onları Allaha emanet ediyoruz" dedi.

Konuşmasından sonra asker adaylarına hediye vermek üzere AK Parti, CHP ve MHP belde başkanlarını yanına çağıran Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, askere gidecek olan gençlere asker kınası ve Türk Bayrağı hediyelerini birlikte verdi. Geleneksel kına yakma merasiminde asker adaylarının tetik tutacak parmaklarına anneleri, sözlüleri, nişanlıları tarafından kına yakıldı.

DENİZLİ'DE ASKER UĞURLAMASI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2010 Pazar 17:03:05
Güncelleme :9 Mayıs 2010 Pazar 19:28:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?