3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Kızılcabölük'te istişare toplantısı

Denizli'nin Tavas İlçesine bağlı Kızılcabölük Beldesinde, Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu vatandaşlarla ilk istişare toplantısını yaptı.

Dün akşam kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, fikir alışverişinde bulunmak, bilgi paylaşmak ve projeleri değerlendirmek için toplantı düzenlediklerini söyledi. Seçim beyannamesinde yapılan tüm çalışmaları vatandaşlara duyuracakları sözünü verdiklerini belirten Abdülkadir Uslu, "Şeffaf bir yönetimin gereği olarak, yaptığımız çalışmaları ve harcamaları vatandaşlarla paylaşacağız" dedi.

Bir önceki dönemden kalan borçların belediyenin borcu olduğunu, kurumlarda da süreklilik olduğunu belirten Uslu, "Belgeli her borç bizim borcumuzdur. Uygun şartları oluşturup ödemenin yollarını bulacağız" dedi.

Su, kira gibi alacakların tahsilatı konusunda vatandaşlara kolaylık sağlayacağını, konuyu mecliste görüştüklerini ve taksitlendirebilecekleri kalemleri taksitlendirerek vatandaşa ödeme kolalığı sağlayacaklarını ifade eden Uslu, çok iyi bir çalışma ortamı yakaladıklarını söyledi. 15. Kızılcabölük Festivali ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirten Abdülkadir Uslu, iki saate yakın devam eden toplantıda vatandaşların da sorularını cevaplandırarak, fikirlerini aldı.

iha
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2009 Salı 12:17:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?