2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

KOBİ'lerin yeni umudu ABİGEM

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Necdet Özer, Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi'nin (ABİGEM) Denizli'deki KOBİ'lerin de yeni umudu olduğunu belirterek bundan yararlanılması gerektiğini söyledi.

ABİGEM'in Denizli'de kurulması için başlatılan çalışmaların olumlu sonuçlanmasıyla Denizli ABİGEM'in DTO binasında hizmet vermeye başladığını belirten Necdet Özer, "KOBİ'lere genel yönetim danışmanlığı, iş kurma ve girişimcilere destek, kalite yönetimi, uluslararası iş geliştirme ve finansal hizmetler kapsamında hizmet veren Denizli ABİGEM, danışmanlık ve eğitim konularında yeni bir bakış ve yöntem getirdi" dedi.

Denizli ABİGEM'in, yeni küresel ticaret düzeni içinde, kentteki küçük ve orta ölçekli işletmeleri geliştirmek için çalıştığını anlatan Özer, şöyle konuştu: "Her geçen gün ticaretin giderek zorlaştığı ve rekabetin arttığı günümüz dünyasında işletmelerimizin bu gelişmelerin altında kalmamaları için gerekli girişim, planlama ve gelişim destekleri Denizli ABİGEM tarafından verilecektir."

Denizli'de ticareti canlı tutmak ve ticaretin her alanını etkisine alan küresel krizden Denizlili işletmelerin en az etkilenmesi için çalışmaları sürdürdüklerini belirten Necdet Özer, sözlerine şöyle devam etti: "Sanayi şehri Denizli'nin her geçen gün ticarette yeni başarılar elde edebilmesi, tüm dünyayı etkisi altına alan küresel krizden yara almadan çıkabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Denizli ABİGEM'i de bu misyonumuzla şehrimize kazandırdık. Şehrimizdeki KOBİ'leri merkezden yararlanmaya davet ediyoruz."

iha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 23:06:31
Güncelleme :21 Ocak 2009 Çarşamba 23:11:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?