2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Kocasert adaylığını açıkladı

KOCASERT DETKİB BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İşadamı Süleyman Kocasert, Denizli Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (DETKİB) 17’inci Olağan Genel Kurulu'nda başkan adayı olduğunu açıkladı.

Türkiye Üniversite Sporları (TUSF) Yönetim Kurulu Üyesi ve Avrupa Üniversite Sporları Birliği'nde (EUSA) Türkiye Temsilcisi olan Süleyman Kocasert, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısı ile adaylığını açıkladı, Sivil toplum örgütlerinin modern toplumlar ve demokrasilerin vazgeçilmez unsurları olduğunu belirten Kocasert, "Denizli Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği de, diğer sivil toplum örgütleri kadar vazgeçilmez bir birlik. Denizli, zengin doğal kaynakları, tarımı ve turizminin yanında 2 milyar doları aşan ihracatı ile ülke ekonomisinin en önemli çarklarından biri" dedi.

DETKİB Olağan Genel Kurulu'nda başkan adayı olduğunu belirten Süleyman Kocasert, daha önce başkan adaylığını açıklaması beklenen Oğuz Katrancı'nın da kendilerine katıldığını söyledi. Bundan sonra projelerini, enerji ve güçlerini birleştirerek çalışacaklarını belirten Kocasert, birlik olarak diğer sivil toplum örgütleri ile dayanışma içerisinde olmayı, ihracatçıların yaşadığı her türlü sorunu yetkili makamlara zamanında ve en doğru şekilde iletip, çözüm önerileri sunmayı ve bunun takipçisi olmayı hedeflediklerini söyledi.

Göreve geldikleri taktirde ihracatın artması için her türlü faaliyet ve projeleri araştırarak desteklemeyi ve verileri paylaşmayı arzuladıklarını ifade eden DETKİB Başkan adayı Süleyman Kocasert, "Tek bir amacımız var, o da herkesi kucaklayan, genç, dinamik ama bir o kadar da tecrübeli, azimli, kararlı, çalışkan bir ekip ile elimizden gelenin en iyisini yaparak Denizli'ye hizmet etmek. DETKİB seçimlerinin üyelerimize ve Denizli'ye hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

KOCASERT DETKİB BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2010 Salı 16:22:00
Güncelleme :16 Şubat 2010 Salı 17:48:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?