7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Kocasının öleceğini rüyasında görmüş

Denizli'de, piknik yapmak ve balık tutmak için gittikleri Gökpınar Barajı'na serinlemek için giren 29 yaşındaki şahıs boğularak hayatını kaybetti. Şahsın eşi, gözyaşları içinde eşinin öleceğini rüyasında gördüğünü söyledi.


İl merkezine bağlı Gökpınar beldesinde bulunan Gökpınar Vali Recep Yazıcıoğlu Barajı'na piknik yapmak ve balık tutmak için giden karı-koca ve arkadaşlarının eğlenceleri faciayla bitti. Edinilen bilgiye göre, bir alışveriş merkezinde kasap olarak çalışan Turgay Yılmaz (29), eşi Ayşe Yılmaz ve arkadaşları Mehmet Uğur (29) göl kenarında kurdukları şemsiyenin gölgesine geçerek burada bir süre balık tuttu.

Piknik yapan şahıslardan Turgay Yılmaz, akşam üzeri suya girerek serinlemek istedi. Eşinin ısrarlarına rağmen suya girmekte ısrar eden şahıs, suyun artasında bulunan harabe eve kadar yüzmek istedi. Eve az bir mesafe kala çırpınmaya başlayan şahıs, eşinin ve arkadaşının gözleri önünde suyun içine battı. Önce eşinin şaka yaptığını zanneden Ayşe Yılmaz, eşi uzun süre sudan çıkmayınca arkadaşı Mehmet Uğur'u uyardı. Mehmet Uğur, hemen suya atlayarak Turgay Yılmaz'ın bulunduğu yere kadar yüzdü. Bir süre burada Yılmaz'ı arayan Uğur, bulamayınca geri döndü. Mehmet Uğur'un ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, durumu sivil savunma ekiplerine bildirdi. Bir süre sonra olay yerine gelen sivil savunma ekipleri, yerini tespit ettikleri cesedi yaklaşık 5 metre derinlikteki bulunduğu yerden çıkardı. Bu sırada eşinin arkasından feryad eden Ayşe Yılmaz, eşinin öleceğini rüyasında gördüğünü söyledi. Eşinin öldüğüne inanmadığını söyleyen Yılmaz, çevre sakinlerinin getirdiği suyu içmeyerek, "Turgay gelecek, o içirecek" dedi ve gözyaşlarına boğuldu. Acılı kadın, olay yerine gelen ambulansın içine alınarak sakinleştirilmeye çalışıldı. Ceset, cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.


Jandarma, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2007 Cuma 00:46:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?