3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Komisyon toplantıları başladı

KENT KONSEYİ KOMİSYON TOPLANTILARI BAŞLADI

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Çalışma Komisyonları 2010 yılı toplantılarına başladı.

Kent Konseyi Genel Kurulu sonrasında oluşan ve Denizli'nin sorunlarını tespit ederek, çözüm önerileri geliştirmek amacıyla çalışmalar yürüten 8 komisyonun katıldığı toplantılar başladı.

Toplantılara katılan Kent Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı ve Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, "Kent Konseyi'nin yeni dönemde sürdüreceği tüm çalışmalarda Denizli Belediyesi kolaylaştırıcı olma görevini en iyi şekilde yerine getirecek" dedi.

Denizli'nin sorunlarını tespit ederek, çözüm önerileri geliştirmek amacıyla çalışmalar yürüten İmar ve Şehircilik Komisyonu, Çevre, Orman, Su ve Sağlık Komisyonu, Eğitim, Kültür, Turizm, Sanat ve Spor Komisyonu, Doğal Afetler ve Zarar Azaltma Çalışmaları Komisyonu, Sanayi Ticaret ve Ekonomi Komisyonu, Tarım Hayvancılık ve Gıda Komisyonu, Araştırma ve Geliştirme Komisyonu üyelerinin gerçekleştirdiği toplantılara katılan Kent Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı ve Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, geçmişte olduğu gibi yeni dönemde de Denizli Belediyesi'nin uygulanabilir her türlü projeye destek olacağını söyledi.

2010 bütçesinde Kent Konseyi'ne yeterli kaynağın aktarıldığını belirten Çınar, "Denizli Belediyesi Kent Konseyi'nin 4 meclisi 8 ayrı çalışma komisyonu var. Çalışmalarda hem geçmişin kısa bir değerlendirmesini yapıyor, hem de önümüzdeki sürecin daha iyi değerlendirilmesi için belli hedefleri konuşuyoruz" dedi. Uygulanabilir projeler üretilmesini ve bu projelerin hayata geçmesinde takipçisi olacaklarını belirten Çınar, 2010 bütçesinin de ayrıldığını sözlerine ekledi.

KENT KONSEYİ KOMİSYON TOPLANTILARI BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2010 Cuma 16:31:00
Güncelleme :29 Ocak 2010 Cuma 17:54:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?