6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Komşusunun köpeğinin penisini kesti

KÖPEĞİN PENİSİ KESİLDİ İDDİASI

Denizli'de, üniversite öğrencisi bir genç, komşusunun, köpeğinin penisini kestiğini ileri sürerek hukuki mücadele başlattı.

İddiaya göre, Pamukkale Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği 4.sınıf öğrencisi Erdem Subay (23), köpeği Tarçın'ın penisini kanlar içerisinde görünce veterinere götürdü. Veteriner tarafından yapılan kontrolde köpeğinin penisinin kesildiğini öğrenen Erdem Subay, olayı bir komşusunun yaptığını ileri sürdü. Tarçın isimli köpeğinin, komşu köpekle ilişkiye girdiği için penisinin kesildiğini belirterek hukuki işlem başlatacağını söyleyen Erdem Subay, "Bir haftadır büyük bir mağduriyet içindeyiz. Biz de yasal

yollardan hakkımızı aramaya çalışacağız. Bu konuda avukatla görüşüyorum ve hafta içinde suç duyurusunda bulunacağım" dedi.

Üç yaşındaki Tarçın isimli köpeğinin hafta sonunda ortadan kaybolduğunu söyleyen Subay, şöyle konuştu: "Normalde oturduğumuz sitenin bahçesinde olurdu ve ayrılmazdı. Ancak hafta sonu ortadan kayboldu, Pazartesi günü geri geldi. İlk başlarda ben farketmedim. Bir gün sonra baktığımda penisinde kanama vardı. Endişelendik. Ancak, böyle bir şey olacağı aklımıza gelmedi. Veterinere getirdik ve muayene ettirdik. Veteriner köpeğin penisinin kesildiğini söyleyince büyük şok yaşadık. Bunu komşumuzun yaptığından şüpheleniyorum. Bunu nasıl ispatlayacağımın çalışmalarını yapıyorum."

Köpeği muayene eden Veteriner Hekim Eren Yavuz da, köpeğin penisinde bir kanama olduğunu belirterek şunları söyledi: "Muayene sonucunda penisinin hasar gördüğünü tespit ettik. Müdahale yaparak kanamayı durdurduk. Tarçın iyileşecek ancak bundan sonraki hayatında bir cinsel hayatı olmayacak. Bu onun için travmatik olacak ve etkilenecek. Çünkü, ona yapılan şiddet, onun psikolojisinde unutulmayacak bir yer edinecektir."

KÖPEĞİN PENİSİ KESİLDİ İDDİASI
KÖPEĞİN PENİSİ KESİLDİ İDDİASI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2011 Salı 17:49:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?