2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Kömür sobasına üç kurban

Denizli'de karbonmonoksit gazından zehirlenen 4 kişiden 3'ü hayatını kaybederken, bir kişi hastanede tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Şahinler köyünde dün meydana gelen olayda, Özgür Gök, sabah başka bir odada uyuyan eşi Meral Gök (31), çocukları Yavuz Sina (8) ve Ahsen Sena (5) ile kayınvalidesi Nefize Kıyan'ı (52) rahatsız etmeden evden ayrılarak işe gitti.

Akşam saatlerinde eve dönen Özgür Gök, odaya girdiğinde, eşini, kayınvalidesini ve 2 çocuğunu yerde yatarken gördü. Olayın haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Meral Gök, Yavuz Sina ve Nafize Kıyan'ın öldüğünü belirlerken, 5 yaşındaki Ahsen Sena hemen Denizli Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

Olayın duyulmasının ardından Şahinler köyünde büyük üzüntü yaşandı. Aslen Denizli'nin Güney ilçesinden olan Gök Ailesi'nin Şahinler köyünde ev yaptırarak oraya yerleştiği ve baba Özgür Gök'ün bir demir firmasında çalıştığı öğrenildi. Olayın meydana geldiği eve gelen komşuları ve köy halkı gözyaşlarına boğuldu.

Şahinler İlköğretim Okulu 3.sınıf öğrencisi olan 8 yaşındaki Yavuz Sina'nın dün okula gitmediği öğrenilirken, komşuları olayın şokunu üzerinden uzun süre atamadı. Dün akşam saatlerinde Özgür Gök'ün eve gelmesiyle olayın duyulduğunu belirten komşuları, "Bütün gün hiç birini görmemiştik. Perdeler bile açılmadı. Bir yere gezmeye gitmiş olabilirler diye düşündük" dediler.

Bir süre önce bel fıtığı ameliyatı olan kayınvalide Nefize Kıyan'ın Güney ilçesinden tedavi amacıyla Denizli'ye geldiği ve kızı Meral Gök'ün evinde kaldığı öğrenildi.
Karbonmonoksit gazından zehirlenerek ölen anneanne Nefize Kıyan, anne Meral Gök ve oğlu Yavuz Sinan'dan geride son olarak Güney ilçesinde dayılarının düğününde çekilen görüntüleri kaldı.

Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi morguna kaldırılarak otopsileri yapılan Nefize Kıyan'ın cenazesinin Güney ilçesinde, Meral Gök ve oğlu Yavuz Sina'nın cenazelerinin de yarın Denizli'de toprağa verileceği öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2009 Cumartesi 13:17:12
Güncelleme :17 Ocak 2009 Cumartesi 13:29:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?