2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Köpek dövüştürenlere ceza

Denizli'nin Çivril ilçesi Yamanlar köyünde köpek dövüşü yapılan yere jandarma baskın düzenledi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği köpek dövüşünü kimileri cep telefonu, kimileri kamerasıyla kaydetti. Kalabalık arasındaki çocuklar ise kendilerini tehlikeye atarak arenaya girdi. Meraklı gözlerle dövüşü seyreden çocuklar, köpeklerin birbirinden ayrılmasıyla alanı terk etti.

Köyde köpek dövüştürüldüğünü haber alan Çivril İlçe Jandarma ekipleri harekete geçti. İki kangal köpeğini yaralı halde bulan ekipler, dövüşü düzenleyen A.A. ve M.S.'yi gözaltına aldı. Şahıslara, Hayvanları Koruma Kanunu gereğince 250'şer YTL idari para cezası uygulandı.

sabah
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2008 Cumartesi 15:44:37
Güncelleme :11 Ekim 2008 Cumartesi 15:47:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ekrem kavak IP: 62.178.8.xxx Tarih : 13.10.2008 00:09:51

BU KÖPEK BOGUSUNU DÜZENLEYEN VE SEYREDENLER INSANMI BUNLAR DIYE SORMAK LAZIM, YAZIKLAR OLSUN BUNLARI YABANLARA, NEDEN KENDILERI CIKIBDA ALANDA DÖVÜSMÜYORLAR, ACI NEDIR KENDILERINE YASATMAK LAZIM ILK ÖNCE , PARA CEZASI VERIB KONUYU KABATMAMAK LAZIM BUNLARI HABISE VE ICERIDE GÜZEL BIR DAYAK ATMAK LAZIM, BEN AVUSTURYA DAN VIYANA DA OTURUYORUM 2008 YILINDA KISIN IZINE GELDIM IMRALLI KÖYÜNDE GECE KAVENIN ÖNÜNDE KÖPEK BOGUSTURUYORLARDI KARSIDAN GÖRÜNCE DAYANAMADIM KÖYLÜME AZIMA GELENI SAYDIM ORADA BÖYÜK OLAY OLACAKDI VE BENIM KÖY LÜLERIM BANA KÜSDÜLER IZINIM ZEHIR OLDU VE BU SENE IZINE GITMEDIM VE BIRDAHA O KÖYE GITMEK ISTEMIYORUM ARTIK CÜNKÜ O KÖYDE INSAN COK AZ DENECEK KADAR AZ, BUNLARA YABANLARA YAZIKLAR OLSUN DIYORUM KÖPEKDE OLSA ODA BIR CAN DASIYOR KIMI INSANLARDAN DAHA ÜSTÜN SAYGILARIMLA VIYANA, EKREM KAVAK