3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Kötü futbola tepki

Denizlispor'un Fortis Türkiye Kupası C Grubu'nda 2. Lig takımlarından Alanyaspor'u tek golle geçerek grupta liderliğe yükselmesine rağmen oynanan kötü futbol camida tepkiyle karşılandı. Manisaspor ile berabere kalan, Konyaspor'un ardından Alanyaspor'u da tek golle geçerek kupada çeyrek finale yükselme yolunda büyük avantaj yakalayan Denizlispor'da buruk sevinç yaşanıyor.

Maçtan sonra galibiyete rağmen taraftarların oynanan futbolu protesto etmelerinin ardından teknik direktör Ümit Kayıhan, sadece galip geldikleri için mutlu olduğunu söyledi. Maç boyunca kötü oynadıklarını, maçın hiçbir bölümünde de oyun üstünlüğünü rakiplerine hissettiremediklerini belirten Ümit Kayıhan, "Çok kötü futbol oynadık. Bunun sebeplerini bulup telafisi yoluna gitmemiz gerekiyor. Kötü futbola rağmen alınan galibiyet beni sevindirdi" dedi.

Kupada son maçını Pazartesi günü deplasmanda Sivasspor ile oynayacak olan Yeşil-siyahlı ekip, bu maçın hazırlıklarına başladı. Son haftayı bay olarak geçireceklerini, bu yüzden Sivasspor maçından mutlaka en az bir puanla dönmek zorunda olduklarını belirten Kayıhan, "Bir puan aldığımız takdirde çeyrek finale yükseleceğiz. Kupada yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu yüzden en az bir puan almak için çalışacağız" diye konuştu.

Denizlispor'un Pazar günü Sivas'a gideceği, Pazartesi günü maç oynandıktan sonra Antalya Belek'e giderek kampa gireceği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 16:15:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?