3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Kriz bir can daha aldı

Denizli'de, dört ay önce bankadan kredi çekerek konfeksiyon mağazası açan ancak ekonomik krizi atlatamayan 35 yaşındaki Murat Bitiktaş, mağazada kendisini asarak hayatına son verdi.

Olay, bugün öğle saatlerinde Kaleiçi Çarşısı'nda meydana geldi. Evli ve bir çocuk babası Murat Bitiktaş, dört ay önce bankadan kredi çekerek açtığı konfeksiyon mağazasının ikinci katında kendisini tavana astı. Uzun yıllar Kaleiçi Çarşısı'nda satış elemanı olarak çalıştıktan sonra kendi işyerini açmaya karar veren Murat Bitiktaş, kredi çekerek konfeksiyon mağazasını devren kiraladı. İşleri iyi gitmeyen ve borçlarını ödemekte zorlanan Bitiktaş, bu sabah iş yerini açtıktan sonra ikinci kata çıkarak kendisini tavana asıp hayatına son verdi.

Mağazanın yanındaki iş yerinde çalışanların uzun süre Bitiktaş'ı görmemesi üzerine üst kata çıkmaları ile olay ortaya çıktı. İntihar olayının ardından olay polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. Kaleiçi esnafı mağaza önünde toplanırken, yakınları ve komşuları Murat Bitiktaş'ın intihar haberi üzerine büyük şok yaşadı. Cumhuriyet Savcısı'nın inceleme yapmasının ardından Murat Bitiktaş'ın cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. İntihar eden Murat Bitiktaş'ın geride herhangi bir not bırakmadığı öğrenildi.

Esnaf yaşanan ekonomik kriz sebebiyle zor günler yaşadıklarını, devletin esnafı rahatlatacak tedbirler almasını istedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2009 Çarşamba 20:37:36
Güncelleme :25 Şubat 2009 Çarşamba 20:49:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?