3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Kutlamaları 15 bin kişi izledi

DENİZLİ'DE 23 NİSAN COŞKUSU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Denizli'de büyük bir coşkuyla kutlanırken, kutlamaları yaklaşık 15 bin vatandaş izledi.

Sabah saatlerinde Denizli Valiliği önünde düzenlenen çelenk koyma töreninin ardından kutlamalar Denizli Atatürk Stadı'nda devam etti.

Atatürk Stadı'ndaki kutlamalara vatandaşlar büyük bir ilgi gösterirken, stat tamamen doldu. Denizli Valisi Yavuz Erkmen, 11.Motorlu Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Özsoy ile Denizli Belediye Başkan Vekili Şamil Çınar'ın vatandaşların ve çocukların bayramını kutlamasının ardından Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz bir konuşma yaptı. Ali Baysal İlöğretim Okulu öğrencisi Şöhret Akyıl'ın okuduğu 'Bayramınız Kutlu Olsun Çocuklar' şiiri ise büyük alkış topladı. Şöhret Akyıl isimli öğrenci şiiri okurken adeta kendinden geçerken, ses tonu ve yaptığı hareketler büyük ilgi gördü. KKTC, Sırbistan, Bulgaristan ve Endonezya'dan çocukların da katıldığı kutlamalar daha sonra tören geçişiyle devam etti. Tören geçişi sırasında vali, tugay komutanı ve belediye başkan vekili yanlarına birer çocuk alarak geçit törenini ayakta izledi.Jimnastik öğrencilerinin gösterisinin ardından öğrenciler gösterilerini sunarken, kutlamaların sonunda sahaya inen Denizli Valisi Yavuz Erkmen, 11.Motorlu Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Özsoy ile Denizli Belediye Başkan Vekili Şamil Çınar, çocukları kutladılar ve uzun süre sohbet ettiler.

Denizli'deki kutlamalar hiç bir olumsuzluk yaşanmadan sona erdi.

DENİZLİ'DE 23 NİSAN COŞKUSU
DENİZLİ'DE 23 NİSAN COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 13:29:02
Güncelleme :23 Nisan 2010 Cuma 15:01:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?