2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Kutlu istifa sesleri

DENİZLİSPOR'UN İŞİ İYİCE ZORLAŞTI

Denizlispor kendi sahasında Kasımpaşa ile berabere kalarak ligde kalma yolunda büyük bir darbe aldı.

Turkcell Süper Lig'in 27. haftasında kendi sahasında mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı Kasımpaşa karşısında ilk 5 dakikada 2 farklı mağlup duruma düşen ancak 20 dakikada bulduğu 3 golle öne geçen Denizlispor, maçtan 3-3 berabere ayrılarak önemli 2 puan daha kaybetti. Bu sezon oynadığı 26 maçta Ankaraspor maçları dahil 20 gol atan Yeşil-siyahlılar ilk kez bir maçta 3 gol atma başarısını gösterdi. Kendi sahasında Kayserispor dışında galibiyeti bulunmayan Yeşil-siyahlılar Kasımpaşa maçında da puan kayıplarını sürdürürken, ligin bitimine 7 hafta kala 18 puanda kalarak düşme hattına demir attı. Karşılaşma sonrasında Denizlispor taraftarları ilk defa Teknik Direktör Hakan Kutlu'ya tepki göstererek istifasını istedi.

Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, takımın başına geçtiği günden bu yana ilk kez umutsuz konuştu. Bugüne kadar yaptığı açıklamalarla mücadelelerini sonuna kadar sürdüreceklerini ve ligde kalacaklarına inandıklarını söyleyen Kutlu, "Kasımpaşa maçını kazanarak rakiplerimizle aramızdaki puan farkını düşürmek istiyorduk. Maçın 5.dakikasında 2-0 yenik duruma düşmemize rağmen mücadelemizi bırakmadık ve ilk yarıyı 3-2 önde kapattık. İkinci yarıda 4. golü bulabilseydik sonuç farklı olurdu. Braga ve Emin'in sakatlanarak oyundan çıkmasından sonra kaleci Özden'in de sakatlanması sebebiyle 3. oyuncu değişikliği konusunda beklemek zorunda kaldık. Kendi evimizde önemli bir avantajı kaçırdık. Ancak oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum" dedi.

Hakan Kutlu, Denizlispor'da kalıp kalmayacağı konusunda ise yönetimle oturup konuşacaklarını söylerken, Yeşil-siyahlı yönetimin bu akşam yapılacak toplantısında bu konuyla ilgili bir karar alması bekleniyor.

DENİZLİSPOR'UN İŞİ İYİCE ZORLAŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2010 Pazartesi 12:43:04
Güncelleme :29 Mart 2010 Pazartesi 15:17:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?