2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Kutlu'nun inancı tam

HAKAN KUTLU LİGDE KALACAKLARINA İNANDIKLARINI SÖYLEDİ

Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Kasımpaşa maçını kazanmaları halinde ligde kalacaklarına inandığını söyledi.

Turkcell Süper Ligi'nde 17 puanla 17.sırada bulunan ve ligin bitimine 8 hafta kala en yakın rakibi ile arasında 7 puan fark bulunan Denizlispor'da, teknik direktör Hakan Kutlu ligde kalacaklarına inandığını söyledi.

Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdüren Yeşil - siyahlı ekipte, Teknik Direktör Hakan Kutlu basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Manisaspor ve Bursaspor maçlarında penaltılarının verilmediğini belirtti. Manisaspor maçından sonra oynadıkları Beşiktaş ve Bursaspor maçlarının çok zor geçeceğini ve bu maçlardan alacakları her puanın kendilerine katkı vereceğini bildiklerini ifade eden Hakan Kutlu, "Oyun anlamında bu maçlarda bir sıkıntımız yoktu ama puanla ayrılamadık. Önümüzde 8 haftalık bir süreç var. Bu

sürecin ilk maçı Kasımpaşa maçı. Kasımpaşa yenebileceğimiz bir rakip. Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanırsak önümüze umutla bakmamızı sağlar. Biz umutlarımızı hiç yitirmedik. Bursaspor ve Beşiktaş maçları öncesi iyi bir çıkışımız vardı. Ama şanssız mağlubiyetler aldık. Bursaspor maçının 88.dakikasında yüzde 100'lük bir penaltımız, Manisaspor maçında da iki penaltımız verilmedi. Bu tür şanssızlıklar da yaşıyoruz. Oyuncularım sahada üst düzeyde mücadele veriyor ancak bunu sonuca yansıtamıyoruz.

Kasımpaşa maçında bunu sonuca yansıtabilirsek ben ligde kalacağımıza hala inanıyorum" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Diyarbakırspor maçı ile ilgili verilen kararla ilgili uygulanması gereken kuralların tam olarak uygulanıp uygulanmadığının iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen Hakan Kutlu, "Bu kurallar tam olarak uygulandı mı uygulanmadı mı bunu Denizlispor ve diğer düşme potasındaki kulüplerin iyi değerlendirmesi gerekir. Bu konuda Sivasspor Tahkim Kurulu'na gitti. Bu tip kararlar alınabilir. Benim yaptığım araştırmalara göre alınan karar sanki doğru bir karar gibi gelmedi. Ancak

bu konuda tam kuralları da bilmiyorum. Ama bunu kulüp yönetimlerinin yani Denizlispor, Sivasspor, Manisaspor gibi kulüplerin yönetimlerinin bu iş üzerinde yoğunlaşması ve haklı olan tarafları varsa itiraz etmesi gerekir. Ama kurallar varsa uygulanmalı" dedi.

Galatasaray eski başkanlarından Özhan Canaydın'ın vefatından büyük üzüntü duyduğunu belirten Hakan Kutlu, "Özhan Canaydın Türk sporuna hizmet etmiş çok önemli bir insandı. Çok düzgün ve örnek bir kişilikti. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine sabırdiliyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2010 Çarşamba 10:33:05
Güncelleme :24 Mart 2010 Çarşamba 14:40:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?