2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Kuyumcuyu böyle soydular

Denizli'de, bir kuyumcuya giren üç kişiden ikisi işyeri sahibini oyalarken, üçüncü şahıs vitrin camını açıp 15 bileziği çaldı.


Olay, bugün Kaleiçi Çarşısı'nda bulunan Topuzoğlu Kuyumculuk'ta meydana geldi. Kuyumcuya giren üç kişi eşlerine kolye almak istediklerini belirterek işyeri sahibi Betül Topuzoğlu'ndan kendilerine yardımcı olmasını istedi.

Betül Topuzoğlu, kolyeleri çıkartarak müşterilerine göstermeye başladığı sırada, bir kişi vitrine yaklaştı ve camı açıp vitrinde sergilenen 15 bileziği aldı. Şahsın vitrindeki bilezikleri alması güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Durumun farkedilmesi üzerine olay polise bildirildi. İnceleme ve parmak izi çalışması yapan polisler güvenlik kameralarından olayın gerçekleştiği anı tespit etti.

İşyeri sahipleri vitrinde yaptıkları incelemede 15 bin TL değerinde 15 bileziğin alındığını bildirdi. İşyeri sahibi Betül Topuzoğlu, iki kişiye kolye gösterdiği sırada üçüncü kişinin vitrine yanaşarak önce vitrin camını açtığını daha sonra da vitrindeki 15 bileziği aldığını belirterek, "İki şahıs beni oyalarken üçüncü şahıs bilezikleri almış" dedi.
Polisler, şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

İha
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2009 Cuma 16:22:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?