3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Levent Kartop'a af çıktı

DENİZLİSPOR'DA LEVENT AFFEDİLDİ

Denizlispor'da bir süre önce kadro dışı bırakılan kaptan Levent Kartop affedildi.

Banka Asya 1. Lig'de 26 puanla liderliğini sürdüren Denizlispor'da kaptan Levent Kartop'a af çıktı. Kendi sahasında 2 hafta önce Diyarbakırspor'a tek golle mağlup olduktan sonra soyunma odasında teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'yla tartıştığı öğrenilen, daha sonra da teknik heyetin raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan Levent, bugün Haluk Ulusoy Tesisleri'nde Kulüp Başkanı Mehmet Özsoy ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile biraraya geldi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve Başkan Mehmet Özsoy'dan özür dileyen Levent Kartop affedilerek yeniden A takıma alındı.

Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, Levent'in Denizlispor'un alt yapısında yetişen ve uzun yıllar hizmet veren bir futbolcu olduğunu belirterek, "Bu tür olaylar istenmese de zaman zaman oluyor. Levent hem bizden hem de hocasından özür dileyerek Denizlispor'a hizmet etmeye devam etmek istediğini söyledi. Bizim de hiç bir futbolcumuza karşı bir ön yargımız olamaz. Levent bundan sonra takım kaptanı olarak takımın başında olmaya devam edecek" dedi. Diyarbakırspor maçında alınan mağlubiyet sonrasında hocasıyla geçen diyaloğun doğru olmadığını belirten Levent Kartop ise, "Ben Denizliliyim ve Denizlispor'da futbol oynamaya başladım. Burası benim yuvam. Alınan mağlubiyet ister istemez olumsuz etki bırakınca istenmeyen şeyler de oluyor. Bunları geride bırakarak takımı Süper Lig yolunda hedefine doğru götürmek için çalışacağız" diye konuştu.

Öte yandan Denizlispor hafta sonunda kendi sahasında oynayacağı Giresunspor maçını günde tek idmanla sürdürüyor. Sağ ayak arka adalesinde yırtık tespit edilen Gineli futbolcu Youla'nın ülkesine gittiği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2010 Çarşamba 15:32:05
Güncelleme :1 Aralık 2010 Çarşamba 16:19:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?