3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Ligi ilk 10 içinde bitireceğiz

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, ligi ilk 10 içinde tamamlamayı hedeflediklerini belirterek, "Denizlispor, takım olduktan sonra önünde engel kalmayacak" dedi.


Ligde geçen hafta kendi sahalarında Hacettepe ile berabere kaldıklarını ifade eden Başkan İpek, "Hacettepe maçında yaşadığımız şanssızlıkla çıkışımız durdu gibi oldu. Ancak gelecek haftalarda bu açığımızı kapatacağımıza inanıyorum. Teknik heyet ve futbolculara inanıyoruz, güveniyoruz. Oturmuş bir kadromuz var. Arkadaşlık ve uyumun son derece iyi olduğu bir kadroya sahibiz. Hocayla futbolcuların takım olma yolundaki çalışmaları hızla yol alıyor. Takım olduktan sonra Denizlispor'un önünde engel kalmaz.
İnşallah bu çıkışımız bundan sonra da sürecek. Ligi ilk 10 içinde tamamlamayı hedefliyoruz. Öyle de olacak" dedi.


Ligde son 5 maçta 4 galibiyet, bir de beraberlik alan Yeşil-siyahlı ekip, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamlayarak, bu sabah Ankara'ya gitti. Denizlispor'da kart cezalısı olan Bosna Hersekli oyuncu Berberoviç dışında eksik bulunmuyor. Teknik direktör Mesut Bakkal, Roberts ve Wescley'in sakatlıklarının geçtiğini, bu iki oyuncunun Gençlerbirliği karşısında forma giyip giymeyeceğinin maç günü son durumlarına bakılarak karar verileceğini söyledi.


Bu sezonun ilk yarısında deplasmanda en az puan alan takım olan Denizlispor, ikinci yarıda Mesut Bakkal'ın göreve gelmesiye birlikte 3 deplasman maçından 2 galibiyet çıkardı. Ligin ikinci yarısında Antalyaspor'a mağlup olan Yeşil-siyahlı ekip, Trabzonspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u deplasmanda mağlup ederek, ikinci yarıda deplasmanda birçok takıma göre daha başarılı bir performans çizdi. Kaleci Özden, Denizlispor forması altında çıktığı 4 maçta henüz kalesinde gol görmedi. Kaleci Cenk'in
sakatlanmasının ardından Trabzonspor, Gaziantepspor, İstanbul Büyükşehir ve Hacettepe maçlarında kaleyi koruyan tecrübeli kaleci Özden rakip forvetlere şu ana kadar gol izni vermedi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 15:04:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?