2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Maç öncesi olay çıktı!

Denizlispor-Galatasaray maçı öncesi çıkan olaylarda bazı taraftarlar ile Galatasaraylı bir taraftarın yumruk attığı Kanaltürk kameramanı yaralandı.

Turkcell Süper Lig'de bu akşam oynanacak Denizlispor-Galatasaray maçı öncesi, Galatasaray taraftarlarını taşıyan otobüsler, Denizlispor taraftarlarının bulunduğu kapıdan stada alınırken, iki takımın taraftarları arasında taşlı sopalı kavga yaşandı.

Polisin biber gazı ve cop kullanarak dağıtmaya çalıştığı olaylarda bazı taraftarlar yaralanırken, otobüslerde büyük hasar oluştu. Galatasaraylı taraftarlar kırılan camlardan aşağıya atlarken, polis iki taraftar grubunu ayırmak için büyük çaba sarfetti.

Galatasaraylı taraftarların güvenlik çemberine alınarak uzaklaştırılmasından sonra Galatasaraylı bir taraftar çekim yapmakta olan Kanaltürk kameramanı Aslan Teke'ye yumruk attı. Aldığı darbe sonucu yüzü kanlar içerisinde kalan kameramana ilk müdahaleyi olay yerindeki basın mensupları yaptı. Kameramanın şikayetçi olduğunu söylemesi üzerine polis, saldırıyı gerçekleştiren taraftarı bulmak için çalışma başlattı. Yüzüne aldığı darbeyle yüzü kanlar içerisinde kalan kameramana daha sonra stat içinde bulunan ambulansa götürülerek müdahale edildi.

iha
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2009 Cumartesi 18:46:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fatih IP: 88.251.183.xxx Tarih : 1.02.2009 14:12:26

bence olaylar tamamen güvenlik görevlilerinin ihmalinden dolayı çıkmıştır. ilk hata galatasaray taraftarlarının ana kapıdan giriş yapması ve yeterli polis bulunmaması