2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Maç öncesi ziyaret

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi'nde mücadele edecek olan Dalaman A.Ş Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Basketbol Takımı, sezonun ilk maçı öncesi Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'yi ziyaret etti.

Dalaman A.Ş PAÜ Basketbol Takımı Basketbol Şube Sorumlusu Turgut Dalaman başkanlığındaki yönetim ve basketbolcuların ziyaretinden büyük memnunluk duyduğunu ifade eden Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, belediyenin gerek salon sporları ve gerekse diğer spor dallarına tam destek verdiğini belirtti. Denizli'de sporun alt yapısını oluşturarak, herkesin spor yapmasının amaçlandığını ifade eden başkan Zeybekci, "Basketbol ve voleybolun alt yapısı oluşmasını istiyoruz. Çocuklarımıza bu sporu yapacak alanlar oluşturmaya çalışıyoruz. Denizli Belediyesi Hasan Güngör Kapalı Spor Salonu'nu hizmete sunduk. Yakında ikinci spor salonunu da yapacağız. Yeni sezonda başarılar diliyorum" dedi.


Dalaman A.Ş Pamukkale Üniversitesi Basketbol Takımı Basketbol Şube Sorumlusu Turgut Dalaman da salon sporlarıyla ilgili bir adım attıklarını, en büyük desteği de salon tahsis ederek Denizli Belediyesi'nin verdiğini söyledi. Destekten dolayı teşekkür eden Şube Sorumlusu Dalaman, başkan Zeybekci'ye 5 numaralı forma hediye etti.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2008 Cuma 14:47:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?