7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Maç sonrası olaylar çıktı

DENİZLİSPOR-BOLUSPOR MAÇI SONRASINDA OLAYLAR ÇIKTI

Denizlispor-Boluspor maçının ardından yönetimi ve hakemi protesto eden Denizlispor taraftarları ile polis arasında arbede yaşandı.

Bank Asya 1. Lig'de 4 aydır kendi sahasında galibiyet yüzü göremeyen Denizlispor, bu akşam da Boluspor'a son dakikada yediği golle 3-2 yenilerek şampiyonluk yarışında büyük yara aldı. 2-0 mağlup düştüğü maçta 2-2'lik beraberliği sağlayan ancak 90+5.dakikada Ferhat Kiraz'ın golüne engel olamayan Denizlispor'da alınan mağlubiyet aylardır galibiyet yüzü göremeyen taraftarlarının tepkisini topladı. Maçın bitişi ile birlikte protokol tribünü önünde toplanan yüzlerce taraftar, yönetim ve maçın hakemi aleyhine

sloganlar attı. Bazı taraftarların polisin olduğu bölgeye taş atması üzerine ortam gerildi. Taraftar gruplarının başkanları taş atılmaması yönünde büyük uğraş vermelerine rağmen belirlenemeyen birkaç kişinin taş atmayı sürdürmesi üzerine polis taraftarları dağıtmaya başladı. Zaman zaman arbedenin yaşandığı olaylarda taraftarlar güçlükle dağıtılırken, kaçmaya çalışan bazı taraftarların çarptığı bir polis motosikleti devrildi.

Polis, gerekli güvenlik önlemlerinin sağlanmasının ardından iki takımın kafilelerini stattan çıkardı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2011 Pazar 22:31:04
Güncelleme :14 Mart 2011 Pazartesi 17:31:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?