5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Madalya için mücadele edecekler

Judo Milli Takımı'na çağırılan Denizli Belediyespor Judo Kulübü sporcuları Murat İsmail Aydoğmuş ve Tufan Verme, 8-9 Temmuz tarihleri arasında Makedonya'da madalya mücadelesi verecek. 

Denizli Belediyespor forması altında 40 kilogramda mücadele eden Murat İsmail Aydoğmuş ile 60 kiloda Tufan Verme ilerleyen günlerde Makedonya'da düzenlenecek Balkan Şampiyonası'nda mindere çıkacak. Makedonya'nın ev sahipliği yapacağı ve 8-9 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirecek olan Balkan Judo Şampiyonası'nda ilk kez katılacak olan Murat İsmail Aydoğmuş ve Tufan Verme madalya için mücadele edeceklerini söylediler.

Amasya'daki milli takım kampında bulunan sporcularından çok şeyler beklediklerini ifade eden Denizli Belediyespor Judo Antrenörü Mustafa Türkel, "Murat ve Tufan bizim milli sporcularımız. Bu iki sporcumuz da kilolarında en iyiler arasında bulunuyor. Biz her iki sporcumuzun da iyi sonuçlar alarak ülkemizi başarıyla temsil edeceğine inanıyoruz" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2006 Pazartesi 18:03:47
Güncelleme :4 Temmuz 2006 Salı 18:08:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tuğba yavaşan IP: 85.104.229.xxx Tarih : 6.12.2006 11:18:29
oncelikle bende bır judocu olup ve aynı takımda olduğumuz abılerımızi tebrık edıyorum onların ulkemızı en guzel şekılde temsıl edecerklertıne ınanıyorum başarılar dılıyorum onlara