2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Maganda kurşunu öldürdü

MAGANDA KURŞUNU

Denizli'de, hafta sonu bir düğünde havaya ateş açan bir kişinin tabancasından çıkan kurşunun isabet ettiği kadın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Olay, pazar günü Eskihisar Mahallesi'nde meydana geldi. Bir düğünde 60 yaşındaki R.Ş. ruhsatlı tabancasıyla havaya ateş etmeye başladı. R.Ş., şarjörün boşalmasının ardından tabancasının namlusundaki mermiyi çıkarmaya çalışırken silah aniden ateş aldı.

Tabancanın namlusundan çıkan kurşun önce Eşe Alaca isimli kadının sağ elini delip geçtikten sonra yanında oturan 51 yaşındaki üç çocuk annesi Ayşe Karabacak'ın karaciğerine isabet etti. Ağır yaralı olarak Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ayşe Karabacak, yapılan tüm müdahalelere rağmen dün akşam vefat etti. Olayda elinden yaralanan Eşe Alaca da hastanede tedavi altına alındı.

Ayşe Karabacak'ın ölüm haberi yakınlarını yasa boğdu. Haberi alan yakınları ve tanıdıkları Eskihisar Mahallesi'ndeki evine giderek taziye ziyaretinde bulundu.

Olay sonrası R.Ş. gözaltına alındı. R.Ş., bugün mahkemeye sevk edildi. Karabacak Ailesi'nin düğünde silah atarak Ayşe Karabacak'ın ölümüne neden olduğu ileri sürülen R.Ş.'den davacı olduğu öğrenildi.

Bu arada R.Ş. ile Ayşe Karabacak'ın hala dayı çocukları olduğu öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2010 Salı 14:30:05
Güncelleme :21 Eylül 2010 Salı 15:48:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mahmut karabacak IP: 95.8.118.xxx Tarih : 23.09.2010 08:27:28

bugun sevdigim kadin biricik esim melek AYSE;m olmadan gecen 5.gunum 2 gun hastahahede sonrasi yeni hayatinin basladigi yerde kocaman 5 gunun ardindan ne yazabilirim acaba icime disima evime hatta mahalleme sigmayan bu aci ile ne kadar yasayabilrim  onsuzluga ne kadar dyanabilirim bilmiyorum bizim ailemizin dagimasi yikilmasi tek bir kursun olabilirmi diye soruyorum kendime ama cevabini verebilecek ne akli selim karar ne de gucum yok silah yuzunden basina her turlu musubet gelmis birinin bu olayi tekrarlayarak gecmisi silah vukuatlariyla sabik birinin tarafindan ölum olmasi insanin dayanma gucunu daha zor duruma getiriyor cunki benim esim nadide cicekler bulunmasi cok zor elmaslar kadar temiz guleryuzlu vede allah tarafindan baha verilmis degeri dunyalik hic birseyle ölculemeyecek kadar kiymetli ici disi sevgi dolu insanlik ornegi muhtesem es mukemmel musluman turk annesi ullerin rn guzeli degerlerin zirvesiydi onu benden almak kor kursuna denk gelmesi unutulmayi birak acisini bile hafifletmetmeycek kadar agir zor ve imkansiz kiliyor