2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Marketi soyup kaçtılar

Denizli'de markete giden 3 kişi, domates ve patates seçmesini istedikleri market sahibinin dükkanın dışına çıkmasını fırsat bilerek kasadan para aldılar. Hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, Ulus Caddesi üzerinde bulunan bir markete sabah saatlerine gelen 3 kişi, alışveriş yapmaya başladı. Şüphelilerden biri bir gazete alıp 50 YTL verirken, 3 kişi sürekli olarak markete girip çıkmayı sürdürdü. Domates ve patates alacaklarını söyleyen bir şüpheli, market sahibi Nuray Yöntem'e, "Benim ellerim batmasın sen domates ve patates seçiver" deyince, market sahibi naylon torbayı alıp, marketin dış bölümüne geçti ve istenilen sebzelerden seçmeye başladı. Bu sırada, şahıslardan ikisi dışarıda beklerken, biri marketin içine girip, kasaya yöneldi ve çekmeceyi açtı. Başka bir müşterinin gelmesi üzerine hemen kasadan ayrılan şahsın ne kadar para aldığı henüz netlik kazanmazken, market sahibi yaklaşık 300 YTL'nin alındığını tahmin ettiklerini söyledi. Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan olayın ardından, kasadan para alındığını anlayan market sahibi durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerini tamamladıktan sonra şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.


Sabah saatlerinde 3 kişinin markete geldiğini ve kendisinden domates ve patates alacaklarını söylediğini belirten market sahibi Nuray Yöntem, "Önce bir tanesi gazete aldı. Daha sonra, ellerinin batacağını söyleyerek kendilerine domates ve patates seçmemi istediler. Bu sırada biri girip kasadan para almış. Ne kadar aldığını kamera görüntülerinden tespit etmek mümkün olmadı. Markete başka müşteri girince korkup çıktı" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2008 Cumartesi 13:54:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?