2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Maskeli propaganda!

Denizli'de Demokrat Parti (DP) Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz'ün fotoğrafından oluşan maskelerle dolaşan bir grup genç, ilginç görüntüler oluşturdu.

Tokat'ın Erbaa ilçesinde AK Partili gençlerin şapkalarının üzerine monte ettikleri ampullerle seçim çalışmalarına renk katmasından sonra, Denizli'de de DP'li gençler, Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz'e, onun fotoğraflarını taşıyan maskeleriyle destek veriyor.

Demokrat Parti Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz'ün fotoğrafının bulunduğu maskeleri takan kızlı erkekli bir grup genç, sessizce yürüdü. DP'li gençlerin maskeleriyle caddede yürümesi vatandaşların büyük ilgisiyle karşılanırken, gençler, özellikle maske isteyen küçük çocukları kırmadı ve onlara maske hediye etti. 'Siz bensiniz, ben de sizim' sloganıyla hazırlanan maskeleriyle DP Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz'e destek isteyen gençleri görenler zaman zaman şaşkınlıklarını gizleyemezken, gençler her zamankinin aksine bu defa broşür değil, belediye başkan adayının fotoğraflı maskesini vatandaşlara dağıttı.

Gençler yüzlerinde maskeleriyle seçim çalışmasına renk katarken, DP Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz de vatandaşları ziyaret ederek projelerini anlatıyor.

iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 21:58:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?