5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Mazot bitti cipte... Emme...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Denizli'nin Çivril ilçesinde, Belediye Başkanı Ahmet Ateş'i makamında ziyaret etti.

Denizli programı çerçevesinde ilk olarak Çivril Belediyesine giden Başbakan Erdoğan, Devlet Bakanı Ali Babacan ve beraberindeki heyetle Cuma namazını kılmak üzere Çivril Merkez Yeni Camisine girdi.

Cami girişinde cemaatin üzeri polis ekiplerince arandı. Başbakan Erdoğan'ın camide olduğu sırada ayçiçeği üreticisi ve dolmuş şoförü olduğunu söyleyen Halil Tak (48), "Mazot bitti cipte, boynumuz ipte, oyları sana verdik emme?" ve "Çekirdek kaldı harmanda, unumuz kaldı dermanda, umudumuz sizin. Ferman da Başbakan'da" yazılı pankart açtı.

Gazetecilere amacının Başbakan Erdoğan'ı protesto etmek değil, derdini anlatmak olduğunu söyleyen Tak, çekirdek üreticisi köylünün zor durumda olduğunu söyledi.

Halil Tak, çevik kuvvet ekipleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Bu sırada bazı vatandaşların alkışladığı görüldü. 

İHA'nın Çivril haberi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bayram tatilini geçirdiği Marmaris'ten bugün öğle saatlerinde Denizli'nin Çivril İlçesi'ne gitti.
Çivril İlçesi Stadı'na helikopterle inen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı partililer ve çok sayıda vatandaş karşıladı. 

İlk olarak Çivril Belediyesi'ni ziyaret eden Başbakan Erdoğan daha sonra cuma namazını kılmak için Merkez Yeni Cami'ye geçti. Cami duvarlarının sarı lacivert boyalı olması ve cami imamı Mehmet Güngör'ün sarı lacivert renkli ve Fenerbahçe amblemli kravat takması ilgi çekti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı için camiye girerken vatandaşlarla tokalaştı.



AA/İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2006 Cuma 14:44:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?