3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Mehmet Çoğum Horoz oldu

Denizlispor geçen sezon Konyaspor'da forma giyen Mehmet Çoğum ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Turkcell Süper Lig'de ilk iki hafta Fenerbahçe ve Galatasaray'a mağlup olarak puan cetvelinde puansız olarak son sırada yer alan Denizlispor, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Teknik direktör Erhan Altın'ın sağ ve sol bek mevkiine oyuncu istemesi üzerine harekete geçen Yeşil-siyahlı yönetim, Çanakkale Dardanelspor, Gaziantepspor ve Konyaspor'da forma giyen 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Mehmet Çoğum'u renklerine bağladı.

Mehmet Çoğum bugün kulüp binasında düzenlenen törenle kendisini 3 yıllığına Denizlisporlu yapan imzayı atarken, Denizlispor'a gelmekten mutlu olduğunu belirterek, "Denizlispor'a transferimizi gerçekleştirenlere teşekkür ederim. İnşallah hayırlısı olur. Ben Denizlispor'a hedeflerim doğrultusunda geldim. Denizlispor'un başarısı için elimden geleni yapacağım. Uzun yıllar Denizlispor'da forma giymek istiyorum" dedi.

Denizlispor Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Şanlıkan ise Mehmet Çoğum'un takıma katılmasıyla biraz daha güçlendiklerini ve sol kanada bir oyuncu transferi için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Mehmet Çoğum, imzayı attıktan sonra Denizlispor bayrağı ile objektiflere poz verdi.

 

iha
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2009 Cuma 17:24:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?