2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Memurdan soğan ekmekli protesto

Maliye Bakanlığı tarafından yayınlanan bir genelgeyle yemek ödeneklerinin kesilmesini protesto eden memurlar, basın açıklaması okuyup soğan ekmek yedi.

Türk Sağlık-Sen Denizli Şubesi üyeleri, Servergazi Devlet Hastanesi önünde yemek ödeneklerinin kesilmesini protesto etti. Eylemde bir konuşma yapan Kamu-Sen Denizli İl Temsilcisi ve Türk Sağlık-Sen Denizli Şube Başkanı Rayif Kurşunoğlu, iktidarın hayata geçirdiği uygulamayla sağlık çalışanlarının mağduriyetinin her geçen gün arttığını söyledi.

Sağlık çalışanlarının mağduriyetinin arttığını belirten Kurşunoğlu, şöyle konuştu: "Çalışanların kurumlarında yemek hizmetinden yararlanamayarak kurum dışına
gitmesi ile birlikte tüm Türkiye'de 12:00 ile 13:00 arasında sağlık hizmeti duracaktır. Bu saatlerde vatandaşa sağlık hizmeti verilemez. Siyasi iradenin, bu yanlış uygulamasına Türk Sağlık-Sen gerekli tepkiyi göstermeye devam edecektir. Eylemlerimiz ve girişimlerimiz sonuç alana kadar devam edecektir" dedi.

Basın açıklamasının ardından Servergazi Devlet Hastanesi çalışanları yanlarında sefer tası ile getirdikleri soğan ekmek ve domatesi yiyerek uygulamayı protesto etti.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2009 Pazartesi 17:17:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?